Wij denken verder dan jouw wensen

Wij denken verder dan jouw wensen

Met ruim 20 jaar ervaring is Heldens Modulaire Bouw specialist in alles met betrekking tot modulaire gebouwen. Met een jong en enorm gedreven team is Heldens Modulaire Bouw de aangewezen partner voor jouw project. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Bekijk onze units

Van vroeger tot nu

In de afgelopen twee decennia is er veel gebeurd. Niet alleen op gebied van modulair bouwen, maar ook binnen ons bedrijf. Hieronder lees je meer over onze hoogtepunten.

1980

Ervaring opdoen

Eind jaren 80 hebben we een aantal jaren ervaring opgedaan bij loon- en transportbedrijven.

1990

Begin modulaire bouw

We hebben onze draai gevonden. We vervoeren in deze periode veel speciaal transport met machines. In deze periode kwam de modulaire bouw in opkomst.

2001

Heldens Transport wordt geboren

De organisatie waar we voor werken is gestopt. Hans Heldens besloot zijn eigen bedrijf op te richten. We starten met machine transport. Ondertussen wordt de vraag naar units modulaire gebouwen en bouwmaterialen groter. Er ontstaat verandering in ons wagenpark.

2010

Eigen kraanwagen

In deze periode begon het idee om zelf een kraanwagen te bouwen. Er worden nog meer modulaire bouw en bouwmaterialen vervoerd. De Mazo Mantelzorgunits wordt opgericht en onze 1e mantelzorgwoning wordt geplaatst.

2015

Vast team, nieuw kantoor, uitbreiding transport

We gaan steeds meer met een vast team collega’s werken. We bouwen zelf ons nieuwe kantoor en kantine. Door uitbreiding van ons transport zijn we in staat grotere projecten aan te nemen. Onze vaste klantenkring wordt groter op gebied van speciaaltransport in bouwmaterialen.

2021

Thijs Janssen treedt toe als mede-eigenaar

We groeien steeds verder door. Om de klanten goed te kunnen bedienen zijn we op zoek gegaan naar extra ondersteuning. Thijs Janssen is in juni 2021 toegetreden als mede-eigenaar.

2022

Chauffeurs krijgen nieuwe Scania’s

We hebben twee lowdeck Scania trekkers toegevoegd aan het wagenpark. Hiermee is de wens van onze chauffeurs om in een premium wagen te rijden waargemaakt. Daarnaast waren ook de juiste technische specificaties waaraan deze bijzondere trekkers voldoen een doorslaggevende factor. Er is een dieplader bijgekomen voor hoge units, tiny houses en machines.

2023

Nieuwe branding: Heldens Transport & Modulair Bouwen

In 2023 hebben we het roer omgegooid en hebben we twee gloednieuwe websites laten

ontwikkelen voor onze twee grote branches: Transport en Modulaire Bouw. Hoewel er twee nieuwe websites zijn ontwikkeld, blijft de missie van Heldens hetzelfde: blijven innoveren en moderne technieken blijven gebruiken om zowel de opdrachtgever als werknemers in hun behoefte te voorzien.

met een up to date wagenpark en een deskundig team, zijn wij klaar om verder te bouwen aan het wonen van de toekomst en samen met u droomwoningen te realiseren!

Kom jij ook bij ons werken?

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang om de kar te trekken? Ons team is steeds op zoek naar nieuwe krachten die met ons elke uitdaging aangaan. Bij Heldens Transport bieden we veel zelfstandigheid en tal van doorgroeimogelijkheden binnen ons hechte team van chauffeurs, teamleiders en transport toppers.

Klinkt afwisselend werk, teamwork en goede arbeidsvoorwaarden jou wel goed in de oren? Bekijk dan onze vacatures en ontdek wat we jou aanbieden!

Voor iedere branche een oplossing op maat

Van een tijdelijk kantoor tot huisvesting en van mantelzorg tot onderwijs: wij hebben óf maken de oplossing op maat. Bekijk hieronder de mogelijkheden per branche.

Heb jij een vraag voor ons?

Stel ‘m gerust! We beantwoorden je vraag zo snel en vakkundig mogelijk!

Bedrijfsnaam
© 2024 Heldens Transport & Units. Website ontworpen door: Effecty
Created by LR Internet